Американця мало не застрелив мисливець за сніговою людиною

У штаті Монтана (США), в окрузі Льюїс-енд-Кларк один із жителів пішов у ліс постріляти по мішенях, але мало не загинув від кулі мисливця за сніговою людиною

 Про це повідомляє видання Idaho Statesman.

Інцидент відбувся в неділю, 16 грудня. Невідомий чоловік вийшов з чорного Ford F-150 і обстріляв 27-річного американця, поки той тренувався за містом. Одна куля пройшла зліва в метрі від нього, інша просвистіла в декількох сантиметрах праворуч. Чоловік сховався за дерева, але обстріл тривав. Коли постріли на час припинилися, він вийшов з лісу і прицілився в кривдника.

"Я подумав, що ви снігова людина. Я не тренуюся в стрільбі, але якщо я бачу щось схоже на снігову людину, то просто стріляю в це", - пояснив приголомшеному чоловікові водій Ford. Мисливець за чудовиськом порадив американцю носити помаранчеве, щоб в майбутньому не виникало подібних ситуацій.

Чоловік, що потрапив під обстріл розповів поліції про інцидент лише на наступний день і не зміг точно описати водія, що викликало сумніви в достовірності його історії у правоохоронців. До того ж, чоловік попросив не висувати звинувачень проти стрілка. Проте, незабаром поліцейським надійшла ще одна скарга на мисливця за сніговою людиною.

"Ми шукаємо цього чоловіка. Він є серйозною небезпекою, якщо правда вважає, що нормально стріляти по всіх, кого він вважає сніговою людиною", - зазначив шериф округу Лео Даттон.