На Різдвяному ярмарку у Львові стався вибух: є постраждалі

Біля Оперного театру в середмісті Львова сьогодні, 22 грудня 2018 року, внаслідок пожежі в дерев‘яному будиночку на Різдвяному ярмарку постраждало троє людей

О 13.23 до поліції надійшло повідомлення про те, що на Різдвяному ярмарку в центрі Львова горить одна з хатинок. Пожежу рятувальники локалізували. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, інформує відділ комунікації поліції Львівської області 

Поліцейські попередньо з’ясували, що за допомогою до лікарів звернулися троє осіб. Наразі встановлюється причина загорання, а також кількість  постраждалих осіб та їх діагнози.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як уточнив координатор ГО "Варта-1", депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, попередньо - стався вибух в будиночку, де проводилася торгівля м'ясними стравами під назвою "Реберня".

"Свідки зазначають, що чули вибух у будиночку, попередньо вибухнув газовий балон. Внаслідок пожежі є постраждалі. Серед потерпілих, один хлопець отримав важкі осколкові поранення, його внаслідок вибуху відкинуло у стіну будиночка, ще двоє потерпілих - хлопець і дівчина мають опіки, у хлопця опіки всього тіла", - повідомив Зінкевич на офіційному сайті організації.

Як повідомляє ДСНС Львівщини, пожежа перекинулася на 2 сусідні торгові павільйони.  Попередньо внаслідок пожежі травмовано 4 людей.  Пожежу локалізовано о 13:26, ліквідовано о 13:32.