Користувачів Twitter розсварила пишнотіла видра. Що сталося

Каліфорнійський океанаріум Монтерей Бей виклав на сторінці у Twitter фото пишнотілої видри на прізвисько Еббі, але позитивна реклама тварини викликала невдоволення підписників

Про це повідомляє USA Today.

"Еббі - пишнотіла красуня. Який абсолютний екземпляр. Вона товстуха. Подивіться на розмір цієї дами. О боже!"- йдеться у підписі до фото Еббі в Twitter.

Частина користувачів позитивно відреагувала на знімок і почала жартувати. "Я не можу повірити в збіг. Мою собаку звуть Еббі, і вона теж велика колода", - написав LucasG з Бразилії, приклавши фото свого вихованця.

Деякі користувачі попросили заклад видалити твіт про видри. "Будь ласка, видаліть цей твіт. Це образливо", - написала професор фізики з Портсмута.

До неї приєдналися і інші. "Це найжалюгідніший твіт, який тільки можна уявити", - констатував один з мікроблогеров.

Між коментаторами розгорнулася дискусія, чи є даний твіт образливим і чи потрібно за нього вибачитися. У той час, як одні наполягали на цьому, інші обурювалися подібним вимогам. "Той факт, що ви повинні були вибачитися за цей пост, вище мого розуміння", - висловив думку Ховард, місцевий житель Ернесто Кабрера, звертаючись до океанаріуму.

В результаті співробітники Монтерей Бей не стали видаляти твіт і залишили його в незмінному вигляді. Однак через добу вони вибачилися, зазначивши, що не знали про зміст деяких мемів, які зробили з використанням зображення видри.