Снігопади в Туреччині: троє загиблих, понад 70 поранених

Центральну та Північну Анатолію засипало снігом, через що збільшилася кількість аварій, навчання в школах відмінили, водіїв застерегли від виїздів без потреби

Про це повідомляє Укрінформ.

"В результаті перекидання пасажирського автобуса в Киршехірі загинули 3 людини, а 35 - поранені. В Анкарі постраждали 20 людей", - повідомили рятувальники.

У центральній провінції Киршехір серед загиблих одна дитина. У обох випадках автобуси перевернулися через складні погодні умови, спричинені снігопадами та хуртовинами. На місці аварій працюють рятувальники та жандарми. Постраждалих доставили до лікарень.

Окрім того, ще один автобус перевернувся у Спарті. В результаті аварії поранено 17 людей. Водій втратив контроль над транспортним засобом через складні погодні умови та зледеніння дороги.

Окрім автобусів, в місті Ушак перевернувся вантажний автомобіль, в результаті чого водій отримав поранення. У Зонгулдаку перевернувся пожежний автомобіль – троє рятувальників отримали поранення.

У зв’язку із погодними умова та для убезпечення школярів, шкільне навчання в регіонах, де спостерігається різка зміна погодних умов та значні снігопади, скасовано. Водіїв закликали не виїжджати на дороги без потреби, при можливості відкласти поїздки.