“У нас тепер з’явилися неканонічні колабораціоністи”, - Княжицький про оновлений список санкцій РФ

Росія просто показує, що вона підтримує одну політичну силу - Медведчука, Льовочкіна та Бойка. Й не підтримує всіх інших проросійських, тобто групу Ахметова

Про це в ефірі Еспресо.TV розповів народний депутат від “Народного фронту”, Голова Комітету ВРУ з питань культури і духовності Микола Княжицький.

“Шкода, що РФ, яка колись була частиною великого Радянського Союзу, перетворилася на маргінальну структуру з маргінально логічними діям” - вважає народний депутат.

“У нас тепер з’явилися неканонічні колабораціоністи”, - пожартував Княжицький щодо того, що у російський санкційний список втрапили й діячі, яких в Україні звикли вважати проросійськими.

Таким чином Росія просто показує, що вона підтримує одну політичну силу - Медведчука, Льовочкіна та Бойка:

“Й не підтримує всіх інших, тобто, групу Ахметова, яка завжди стояла трошко осторонь, а зараз тим більше це засвідчила, коли фактично виключила цих людей з Опозиційного блоку, а Росія вирішила поставити їх на місце. Тому нічого дивного у цьому немає” - пояснює Княжицький.

Також депутат вважає, що за допомогою російських санкцій, одна група (Льовочкіна, Бойка, Медведчука) вирішила “покарати” іншу через те, що вважають їх зрадниками.

“Якщо проросійські сили будуть між собою конфліктувати - для людей, які люблять Україну, це краще - адже це їх послаблює” - вважає Княжицький .

“Цим людям варто змінювати проросійський вектор тому, що жодної перспективи навіть для них у ньому немає” - додав він.