Який бренд сумок є найпопулярнішим у світі

Суперечки про жіночі сумки, а точніше, про їхню кількість, нерідко перетворюються на баталії, бо в чоловічій раціональній свідомості сумка - це всього лише вмістилище того, що необхідно мати під рукою, в зоні швидкого доступу

Тоді як для жінки сумка – особливий аксесуар, подібний до знаку пунктуації в реченні, коли кома кардинально змінює зміст. Так і вона, жіноча сумка, змінює вигляд власниці.

Попит, природно, народжує пропозицію, тому кожен модний дім пропонує свої колекції сумок. Однак найбільше, згідно з рейтингами, досяг успіху в цьому бренд Louis Vuitton. Причому, щоб врівноважити аргументи сторін, він випускає як жіночі, так і чоловічі сумки.

Історія

Його вироби ось уже півтора століття уособлюють якість, елегантність, стиль. А починалося все досить тривіально: засновник компанії, Луї Віттон, діставшись до Парижа пішки, пішов в учні до майстра з виготовлення дорожніх скринь. З розвитком науково-технічного прогресу і появою залізниці подорожувати стало простіше, а тому потреба в аксесуарах для зберігання речей у подорожі значно зросла. Луї Віттон розробив конструкцію зручних плоских і містких валіз. Розрахунок виявився вірним, і клієнтів додалося. 1854 року було засновано модний дім, що пропонує всім охочим широкий спектр сумок, гаманців і валіз з натуральної шкіри. Донині продукція бренду асоціюється з винятковою якістю, трендовими і топовими позиціями в модних рейтингах. Ми знаємо про це не з чуток: магазин Імідж більше 10 років працює з брендовими годинниками та сумками, а отже, може впевнено судити про лідерів купівельного попиту. І незмінно найпопулярнішими є продукти саме Louis Vuitton.

З чого роблять сумки Louis Vuitton

Аксесуари з логотипом LV виготовляються з натуральної шкіри теляти, козеняти, пітона, алігатора. Найтонша виділка наділяє її незвичайною м'якістю, яка може стати однією з ознак справжності продукту - тверда на дотик сумка точно не Луї Віттон. Крім натуральної шкіри, є ще один по-справжньому унікальний матеріал, створений і запатентований брендом наприкінці ХІХ століття. Називається він канва і використовується так часто, що сприймається як одна з прикмет стилю Луї Віттон, який, до речі, важко не впізнати, завдяки особливій принт- монограмі, що складається з абревіатури LV, чотирикінцевої зірки і квітки з чотирьох пелюсток, поміщеного в коло. Ще одним фірмовим "візерунком" продуктів LV є клітинка, розташована в шаховому порядку.

Вибирайте - і ваш бездоганний стиль з нотками французького шарму ні для кого не залишиться не поміченим.