"Європа починається з тебе": українські зірки знялись у роликах Мінінформполітики

Міністерство інформаційної політики України презентувало комунікаційну кампанію з трьох відеороликів, які показуватимуть на загальнонаціональних та регіональних телеканалах, у кінотеатрах та в мережі інтернет

Про це повідомляє "Укрінформ". 

"Серія відеороликів та інформаційна кампанія мають на меті показати українцям, що Європа починається з кожного з нас", - сказала перший заступник Міністра інформаційної політики Еміне Джапарова.

За її словами, ролики побутовою мовою показують пересічним громадянам, що таке Європа і європейські цінності. У роликах також розповідають про те, як українці дбають про довкілля, прибирають за собою, паркуються.

"Ці ролики мають задавати певні тенденції, вони показують, як має бути. Кампанія розрахована на свідомість людей у широкому загалі, щоб змінити ту дійсність, в якій ми живемо зараз", - сказала Джапарова.

Кампанію на замовлення МІП розробила креативна агенція GoodMedia. Відеоролики відзняті за участю відомих українських музичних виконавців - "MOZGI", "Время и Стекло" та Мішель Андраде.

"Вони жодної копійчини за це не отримали. Тобто це для них був виключно соціальний проект. Вони його підтримали з метою привернення ще більшої уваги українців до таких свідомих речей, як "Європа починається з тебе". Це і Олексій Потапенко, і Олексій Завгородній та Надя Дорофєєва, і Мішель Андраде", - зазначила Джапарова.