Українські військові полонили російського бойовика

У четвер, 27 грудня, російські окупанти 8 разів порушили режим припинення вогню, зафіксовано 3 випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Протягом минулої доби один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. За даними розвідки, 27 грудня одного окупанта було знищено та двох поранено. Крім того, одного бойовика взято в полон.

Зокрема, ворог здійснив обстріли з мінометів калібру 82 мм позицій Об'єднаних сил поблизу Кримського на Луганському напрямку, в районі Пісків – на Донецькому напрямку та з мінометів калібру 120 мм в районі Гнутового на Маріупольському.

Опорні пункти були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Новозванівки на Попаснянському напрямку, поблизу Авдіївки та Березового на Донецькому напрямку, в районі Піщевика, Водяного на Маріупольському напрямку.

Протягом поточної доби ворог відкрив вогонь по позиціях українських військових з мінометів калібру 82 мм поблизу Новотошківського, що на Луганському напрямку та поблизу Гнутового.