Слободян наголосив, що обмеження на в'їзд росіян в Україну залишаються

Держприкордонслужба України спростовує скасування заборони на в'їзд чоловікам із Росії

Про це повідомляє помічник голови ДПСУ Олег Слободян в Facebook.

"Задля внесення ясності в питання контролю за в’їздом іноземців після зняття воєнного стану повідомляю, що Державна прикордонна служба продовжує здійснювати посилені заходи контролю за в’їздом іноземців на територію України. Звісно, що в епіцентрі нашої уваги - громадяни РФ - повносилі чоловіки, які можуть брати участь в дестабілізаційних антиукраїнських заходах", - йдеться в повідомленні. 

За його словами, прикордонному контролю другої лінії також піддаються і жінки, оскільки і вони можуть працювати за завданнями спецслужб РФ.

"Ми продовжуємо здійснювати заходи посиленого контролю за в’їздом іноземців в Україну. Такого (фрази про скасування заборони в’їзду для росіян — ред.) я нікому не говорив. В полі зору нашої уваги в першу чергу залишаються громадяни РФ", – сказав Слободян виданню "Українська правда". 
 
Нагадаємо, видання "Гордон" посилаючись на Слободяна, поширило інформацію, що Україна зняла заборону на в'їзд в країну чоловікам з Росії у віці від 16 до 60 років після завершення дії воєнного стану.