Маколей Калкін дозволив фанатам обрати йому нове ім'я

Фанати Маколея Калкіна обрали йому нове середнє ім'я в режимі онлайн. Йому пропонували стати "тижнем акул" та "рекламним трюком", але переміг інший варіант

Про це повідомляє портал News.com.au.

Актор Маколей Калкін, відомий за роллю Кевіна МакКалістера у фільмах "Один вдома", оголосив, що офіційно змінить своє середнє ім'я. З 2019 року його зватимуть Маколей Маколей Калкін Калкін - такий варіант переміг в інтернет-голосуванні.

 

Історія зі зміною імені почалася в листопаді 2018 року, коли актор оголосив про голосування. "Моє середнє ім'я якесь тупе. Ларрі? Орандж? Якщо чесно, навіть не можу згадати. Тому я прошу вас надіслати варіанти краще", - написав він.

У зверненні Калкін назвав своє нинішнє середнє ім'я Карсон "тупим" і запропонував проголосувати за один з п'яти варіантів, які найбільше йому подобаються: Маколей Калкін, Шарк Уїк (на честь телешоу "Shark Week" - у перекладі "тиждень акул"), Кіран (на честь брата), ЗеМакРібІзБек (мем TheMcRibisBack), Паблісіті Стант ("рекламний трюк" в перекладі з англійської).

З величезним відривом переміг варіант "Маколей Калкін" - він набрав майже 61 тис. голосів. Другим виявився "ЗеМакРібІзБек" з 14,5 тис. Голосів і "Кіран" з 13,5 тис. голосів.