Слідство хоче закрити автошколу, де вчилась винуватиця смертельної ДТП Зайцева

У автошколі, де навчалася Олена Зайцева, слідство виявило низку правопорушень у навчальному процесі. Як виявилося, автошкола не має відповідної ліцензії

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Слідство у справі про службову недбалість в автошколі виявило, що школа, яка надала водійські права Зайцевій, не має права видавати документи державного зразка і не підпорядковується Міносвіти.

«У зв'язку з виявленими порушеннями, в період з 15 листопада по 15 грудня були направлені запити голові Державної акредитаційної комісії України, начальнику регіонального сервісного центру МВС в Харківській області та голові Державної акредитаційної комісії головного сервісного центру МВС з метою вирішення питань про позбавлення автошколи сертифіката про державну акредитацію», - повідомили у відділі комунікацій ГУ Національної поліції в Харківській області.

Наразі відповіді від вищеназваних організацій немає.

За інформацією, яку слідство отримало від регіонального сервісного центру МВС в Харківській області, 5 грудня 2015 року Олена Зайцева отримала посвідчення водія на право керування транспортними засобами категорії "В".