Мешканці новобудови vs "домушники"-гастролери. На Регенераторній у Києві стався справжній бойовик

Напередодні Нового року спроба мешканців київської новобудови на вулиці Регенераторній (Дарницькій район) затримати ймовірних злодіїв перетворилася на запекле протистояння

Сутичку й пов'язані з нею події записали камери спостереження, розповідає Главное.ua.

Інцидент мав місце близько 5-ої години ранку 31 грудня в ЖК "Комфорт Таун" на столичній Регенераторній вулиці.

У під'їзді був помічений чоловік, який з'являвся і в сусідніх будинках, після чого там зникали речі. Один з місцевих мешканців вирушив поспілкуватися з підозрілим чоловіком і в його ж присутності викликав охорону та патрульну поліцію, щоб ті встановили особу незнайомця. Останній дав собі раду, сам набрав якийсь номер і на іноземній мові викликав підкріплення.

"Далі події розвивалися стрімко: судячи з усього, він був одним з декількох спостерігачів, що стоять" на шухері ", і незабаром йому на допомогу поспішив його подільник, який не соромиться без розмов пускати в хід газовий балончик", - зазначив автор ролику, викладеного на YouTube за підсумками того ранку.

На кадрах видно, що зловмисника, котрий чергував між п'ятим і шостим поверхами, вдалося швидко скрутити, хоча він і намагався штрикнути противника ножем, а ось його подільник виявився більш вертким: він в буквальному сенсі слова залив газом мешканця будинку, який збирався з ним поспілкуватися, після чого відступив, але повернувся і знову атакував "ворога". Врешті-решт його виставили назовні і замкнули вхідні двері, але він виявив надзвичайну завзятість і "продовжував облогу". Зник підозрюваний тільки при появі патрульної машини.

"Обурення місцевих мешканців викликала та обставина, що охоронець комплексу не те що не брав жодної участі в затриманні підозрюваних, а навіть намагався їм допомогти. Більше того, через кілька днів після затримання все ту ж пару зловмисників бачили в сусідній багатоповерхівці - після допиту, того, хто стояв "на шухері", відпустили, і він взявся за старе", - зазначає видання.