У мережі з'явились фото нового iPhone XI

У мережі з'явився рендер можливого iPhone XI з потрійною оптикою на тильній стороні

Відповідні фото оприлюднив Стів Хеммерстоффер, відомий у Twitter своїми публікаціями інсайдерської інформації та фотографій смартфонів, які знаходяться ще в розробці.

Судячи з рендерів iPhone XI, майбутній флагман Apple отримає квадратну основу для потрійний фотокамери, аналогічно тому, як вона розташована в Mate 20 Pro від Huawei. Втім, розташування оптики знаходиться в лівій стороні, а не по центру, як у флагмана Huawei.

Хеммерстоффер написав, що фотографії концепту iPhone XI засновані на прототипах для інженерної перевірки (EVT), тому зовнішній вигляд може змінитися до надходження в продаж у вересні 2019 року.

Наразі прототипи нового iPhone проходять етапи перевірки проекту (DVT) і виробничого тестування (PVT), але варто зазначити, що загальні функції, такі як кількість камер, зазвичай затверджуються на етапі EVT.

Водночас, видання Bloomberg передбачає, що третя камера iPhone XI може використовуватися для технології Long Time of Flight, яка дозволяє створювати детальні тривимірні моделі з об'єктів в межах п'яти метрів для активного використання в додатках доповненої реальності.

Читайте також: Всі критикують iPhone, а Apple заробляє мільярди долларів щороку. Як вони це роблять