В Ахметова і Льовочкіна заявили, що вони у справі Манафорта ні до чого

Українські бізнесмени Сергій Льовочкін і Рінат Ахметов заперечують отримання даних соцопитувань під час президентської кампанії 2016 року у США

Про це у мережі Twitter написав журналіст Крістофер Міллер.

"Офіційно: Я щойно запитав офіс Ріната Ахметова: чи Пол Манафорт давав йому дані соцопитувань? Чи він просив Манафорта або Костянтина Килимника про дані, чи вони самі пропонували їх? Якщо так, то навіщо і коли? Його речниця сказала: "Відповідь на усі ваші запитання є негативною", - написав він.

For the record: I just asked Ukraine oligarch Rinat Akhmetov’s office, did Paul Manafort give him polling data? Did he ask Manafort or Konstantin Kilimnik for it, or did they offer? If so, what for & when?
His spokesperson said: “The answer to all of your questions is negative.”

— Christopher Miller (@ChristopherJM) 9 січня 2019 р.

Прес-служба Сергія Льовочкіна в коментарі "Українській правді" заявила, що він не отримував від Пола Манафорта інформацію про президентську кампанію у США і не має перед ним фінансових зобов’язань.

"Прес-служба Сергія Льовочкіна уповноважена заявити, що у нього немає ніяких зобов'язань, в тому числі фінансових, перед Полом Манафортом", – йдеться в повідомленні.

"Сергій Льовочкін не отримував жодної інформації про хід президентської кампанії в США, окрім як із засобів масової інформації", – заявляє прес-служба політика.