5 млн за 5 секунд: Меган Маркл запропонували знову зіграти у серіалі "Форс-мажори"

Косметична компанія запропонувала американській акторці, моделі, герцогині Сассекській Меган Маркл $5 млн, які будуть спрямовані на благодійність

Про це повідомляє Express.

Пропозиція надійшла телеканалу NBC Universal від компанії Biotulin. Зазначається, що гроші будуть спрямовані до фонду глобальної некомерційної ініціативи Всесвітній форум молоді One Young World, який неодноразово в своєму блозі згадувала Меган Маркл.

Пожертвування зроблять у разі, якщо Меган Маркл у серіалі "Форс-мажори" в 5-секундному епізоді скористається гелем проти зморшок Biotulin.

Як раніше згадувало іспанське видання Vida Y Estio, Меган Маркл користується косметикою цієї марки.

Вагітність Меган навряд чи стане проблемою для сценаристів. Оскільки незадовго перед тим, як Меган пішла з шоу в сьомому сезоні, її героїня Рейчел Зейн вийшла заміж за героя Майка Росса, роль якого грає Патрік Джей Адамс.

Раніше видання The Mirror писало, що Меган вже пропонували $1 млн, які будуть спрямовані на благодійність за те, що вона з'явиться у Форс-мажорах в двохвилинному епізоді.

Як повідомило виданню його джерело, сценаристи можуть спеціально вигадати епізод, в якому покажуть, як Рейчел і Майк будують своє життя і готуються стати батьками.

"Таке використання своїх можливостей з благодійною метою продемонструє, наскільки монархія може бути сучасною і відповідати запитам суспільства", - йдеться у повідомленні.

Кадр з серіалу Форс-Мажори / Фото: NBC Universal