Росіяни на ралі "Дакар" наїхали на глядача та кинули його напризволяще

Російський екіпаж "КамАЗ-майстер" був дискваліфікований з ралі "Дакар", за те, що наїхав на глядача та не надав йому допомогу

Про це повідомляє "Чемпіонат".

Екіпаж російської команди "КамАЗ-Майстер" Андрія Каргінова був дискваліфікований з ралі "Дакар-2019" за інцидент, через який постраждав уболівальник. Вантажівка скоїла наїзд на фаната з ПАР і той отримав перелом стегнової кістки, а росіяни рушили далі і не надали допомогу потерпілому.

"Неприємна ситуація сталася з екіпажем Андрія Каргінова. Машина весь день рухалася на задньому приводі. Група глядачів з п'яти осіб перебувала на траєкторії руху вантажівки, коли вона заїжджала на один з підйомів. Четверо відбігли вбік, а один спіткнувся у в'язкому піску і його нога потрапила під заднє колесо вантажівки", – сказав керівник команди Володимир Чагін.

Постраждалим є 60-річний чоловік з ПАР. Він спостерігав за перегонами за межами відведеної зони. Російський екіпаж був відсторонений за рішенням суддів за те, що не зупинився для надання допомоги людині. У вболівальника перелом стегнової кістки. Він був госпіталізований.