Авіадиспетчери з Канади замовили сотні піц колегам із США, бо ті довго не отримують зарплати

Канадські авіадиспетчери замовили сотні піц колегам з США , бо ті майже місяць не отримують зарплату через припинення роботи американського уряду, яке вже стало найдовшим в історії

Про це пише CNN.

З 22 грудня 2018 року в США триває "шатдаун" уряду, через що без зарплат залишаються сотні тисяч держслужбовців. Це торкнулося і американських авіадиспетчерів, яким все одно доводиться виходити на зміни, щоб не порушилася робота аеропортів. В знак солідарності колеги з Канади замовили їм сотні піц.

Диспетчери з деяких міст Канади і США щільно працюють один з одним, тому і з'явилася ідея акції підтримки. Першими піцу замовили працівники аеропорту Едмонтона - вони відправили їжу в місто Анкоридж (штат Аляска). Ідею підтримав президент канадської Асоціації управління повітряним рухом, і інші підрозділи теж стали замовляти піцу.

За даними каналу, за кілька днів їжу отримали диспетчери з 49 американських аеропортів. Загальна кількість замовлених піц вже перевищила 350 коробок. Вдячні співробітники аеропортів США почали надсилати фото з подяками.