У користувачів платіжної системи Samsung "скачуть" заряди акумуляторів. Як це виправити

Користувачі з усіх куточків світу повідомляють про масові збої в роботі Samsung Pay: через використання платіжної системи телефони швидко розряджаються, іноді заряд падає одразу на 60%

Про це пише androidauthority.

Samsung Pay - це платіжна система для мобыльних пристроїв, який конкурує з аналогічними сервісами на  Google Pay та Apple Pay. Проте, схоже, що платіжний сервіс зараз глючить, що призводить до серйозної розрядки акумуляторів в телефонах Samsung.

Користувачі пишуть на Reddit, що Samsung Pay Framework швидко споживає електроенергію, а деякі користувачі повідомляють про колосальні втрати до 60%.

Незважаючи на масові обговорення, в компанії Samsung ще не прокоментували це питання. Якщо користувачі зікнулися з заданою проблемою, видання пропонує два обхідних шляхи для вирішення проблеми.

По-перше, це відключення оптимізації батареї для Samsung Pay Framework. Для цього виконайте такі дії:

Крім того, ви також можете повністю відключити додаток на тій же сторінці налаштувань. Це також допомагає вирішити проблему розрядки акумулятора. Однак, якщо ви регулярно використовуєте Samsung Pay, це стане неможливим, якщо ви не включите додаток повторно.

В Україні сервіс поки недоступний, незважаючи на те, що чутки про його запуск ходять вже давно. Так, в 2016 році в мережі з'явилася вакансія спеціаліста, який займеться запуском платіжної системи на українському ринку.