У Харкові нападники в балаклавах підстрелили та побили поліцейського

16 січня двоє невідомих у Харкові зі зброєю напали на поліцейського, коли він виходив з під’їзду, з пораненнями голови і шиї був доставлений до лікарні

Про це повідомила прес-служба Нацполіції у Facebook.

Близько 7:40 ранку на вулиці Краснодарській двоє невідомих у балаклавах напали на офіцера поліції. Зокрема, коли поліцейський виходив з під’їзду, до нього підійшли двоє невідомих. 

"Нападники вдарили чоловіка та зробили декілька пострілів із невстановленої зброї в область голови, після чого негайно зникли з місця події на автомобілі темного кольору", - йдеться у повідомленні.

Потерпілого доставили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги із пораненнями голови та шиї.

Крім того, правоохоронці вживають усіх заходів щодо встановлення осіб зловмисників та їх затримання, вони ввели план "Сирена".

Як повідомив перший заступник глави Нацполіції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook,  напад скоїли на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України. Він отримав тяжкі поранення.

"По цьому факту можу сказати, що ім’я замовника цього злочину відоме, він обов’язкове понесе суворе покарання. Для кримінальної поліції кордонів не має", - додав він.