Уряд перегляне контракт із правлінням Нафтогазу

16 січня прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що уряд перегляне контракт із правлінням НАК "Нафтогаз України"

Про це він сказав на засіданні Кабміну, передає "Еспресо.TV".

"З сьогодні у нас діє контракт з правлінням компанії Нафтогаз Україна який завершується 22 березня 2019 року. Я вважаю, що контракт, який діє 5 років, має умови, які на сьогодні є неприйнятними. Мова йде про умови оплати праці і різноманітні винагороди, які отримують НАК "Нафтогаз України", - сказав прем'єр-міністр.

Гройсман сказав, що саме тому в уряді виникає юридична можливість переглянути умови контракт з правлінням на умовах укладання нового контракту, в якому будуть передбачені конкретні речі.  

"Ми звернемось сьогодні до наглядової ради НАК "Нафтогаз України" для того, щоб вони запропонували уряду розглянути новий контракт з менеджменту на нових умовах, які будуть передбачати нормальні ринкові заробітні плати і винагороди за конкретні успіхи в роботі компанії" 

За його словами, повинна бути ринкова заробітна плата, але не "захмарна", а винагороди повинні залежати повністю від успіхів компанії.