У 2018 р. у лотереї “М.С.Л.” виграно головних призів на понад 102 мільйона гривень

Якщо хтось сумує за тим, що всі презенти до новорічних свят уже отримані, тоді радимо пам’ятати, що лотереї “М.С.Л.” - це можливість одержувати подарунки долі щодня.

Минулого року у цьому переконалися сотні тисяч українських гравців, яким популярні вітчизняні лотерейні бренди подарували надію на здійснення заповітних мрій. Адже “Лото-Забава»”, “Мегалот”, “Спортпрогноз”, “ТІП”, “ТОП”, електронні миттєві лотереї родини “Швидкограй” і паперові миттєві лотереї родини “Стирачки”  за останні 12 місяців принесли своїм прихильникам значні грошові призи, зокрема - головні.

Абсолютним лідером з виграшів стала оновлена “Лото-Забава”, завдяки якій у 2018 році в Україні з’явилось 33 нових мільйонера та мультимільйонера, а 19 гравців виграли нові іномарки (загальна вартість яких складає 7,6 млн грн). У “Великій грі”  джекпотів і головних призів (у категоріях “3 лінії з однією підковкою” і “3 лінії з двома підковками”) було зірвано на загальну суму 46,4 млн грн.

У конкурсі “Парочка” шукачам солодких пірамідок пощастило на 4,5 млн грн головних виграшів.

Розіграний минулого року призовий фонд усіх акцій “Лото-Забава” склав 4,65 млн гривень.

Новий постійний конкурс “Багаті та Відомі”, який стартував в ефірі “Лото-Забава” у квітні 2018 року, був щедрий до гравців у студії на 7,15 млн грн.

А на честь ювілейного, 1000-го тиражу лотереї “Лото-Забава”, в акції “1000 тижнів разом” було розіграно квартиру, грошовий еквівалент якої склав 500 000 гривень.

Яскравим 2018 рік став і для шанувальників числової лотереї “Мегалот”: було зірвано чотири Мегапризи на загальну суму 4 млн грн і один Мега джекпот - найбільший лотерейний джекпот за всю історію України - розміром у 17 750 000 гривень!

Спортивна лотерея ТОТО “Спортпрогноз” подарувала знавцям футболу 16 джекпотів на суму понад 5,46 млн гривень.

У щоденні лотереї “ТІП” і “ТОП” було виграно головних призів на 1,7 млн гривень.

Електронні миттєві лотереї (ЕМЛ) родини ”Швидкограй” і новинка цього року, паперові миттєві лотереї родини ”Стирачки”, збагатили українців на майже 2,5 млн гривень.

Загальна сума вищевказаних головних призів складає понад 102 200 000 гривень. Таким чином, у 2018 році українці щодня вигравали у лотереях “М.С.Л.” головних призів на понад 280 000 грн! (до виплати податків) Переможці лотерей “М.С.Л.” знають, що Фортуна може подарувати свою прихильність будь-якої миті, тому варто скористатися шансом і придбати хоча б один лотерейний білет.