Актриса серіалу "Гра престолів" розповіла про "огидну" сторону зйомок

Голлівудська актриса Софі Тернер, яка відома за роллю Санси Старк в серіалі "Гра престолів", розповіла про неприємну сторону зйомок

Про це пише Winter Is Coming.

"Перші декілька сезонів мені можна було мити волосся, тому що тоді я грала юну аристократку. А до п'ятого сезону вони просили, щоб я перестала робити це, і це було вкрай огидно", - зазначила вона.

Тернер розповіла, що "жила з брудним волоссям кілька років" і у неї постійно свербіла голова. Особливо досаждало їй це під час сцен з штучним снігом.

"У мене до волосся постійно прилипали паперові сніжинки. Огидно", - додала вона.

За її словами, найдовше "гралися" з волоссям Емілії Кларк, яка у серіалі перевтілюється у Дейнеріс Таргарієн, тому що у неї була перука і косички, які постійно перепліталися і потребували догляду. 

Волосся Санси пройшло безліч змін протягом сезону, сказала Тернер. 

"Довгий час волосся Санси змінювалося по сезонах залежно від того, які події впливали на неї. Перші кілька епізодів вона була у Вінтерфеллі і у неї була проста коса, яка спускалась по спині, як у матері. Потім, коли вона пішла жити до Ланістерів, це був великий, декадентський ореол, який дуже схожий на таке, що носила королева. Пізніше вона фарбує волосся у чорний і носить чорний колір. Потім вона повертається до Вінтерфелла і повертається до такого ж волосся, яке було у матері", - сказала актриса.