Актори "Гри престолів" розповіли, як творці серіалу борються з витоками подробиць фінального сезону

Джо Демпсі, який зіграв бастарда Роберта Баратеона Джендрі, та Ієн Глен (сір Джорах Мормонт) розповіли, до яких заходів вдавались творці серіалу під час зйомок останнього сезону

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Express.

Після шокуючого витоку подробиць 7-го сезону серіалу "Гра престолів" НВО серйозно зайнялася питанням, як попередити великі зливи.

8-й сезон "Гри престолів" є чи не найгучнішою телевізійною подією року. Шанувальники проекту побачать, чим закінчиться протистояння Дейенеріс Таргарієн, Джона Сноу, Ланністерів та Білих Ходаків.

7-й сезон серіалу постраждав від великої кількості витоків. Напередодні прем'єри весь сюжет потрапив на Reddit. Під час показу 7-го сезону 4-й та 6-й епізоди були доступні на торрентах для завантаження ще до офіційного показу.

Тож зараз НВО серйозно підійшли до питання безпеки. 

"Зараз вони абсолютні параноїки, - зазначив Ієн Глен, який зіграв у серіалі роль сіра Джораха Мормонта. – Вони бояться, що хтось щось дізнається про серіал і зіпсує його".

Джо Демпсі, який зіграв бастарда Роберта Баратеона Джендрі, наголосив: "Вони параноять щодо секретності сюжету, сценарію та будь-якої інформації стосовно місця і часу зйомок. Протягом всього сезону я не бачив розклад зйомок. Важливо знати дати ваших зйомок. Але ми не мали можливості отримати друковані копії сценаріїв. Усе було доступно в спеціальному додатку, що був тричі заблокований".

Окрім цього, НВО об'єдналась з Amazon, Netflix та Twentieth Century Fox та створила антипіратський альянс. Цей альянс пильно стежить за потенційними порушеннями авторських прав.