Доба на Донбасі: 16 обстрілів, поранено українського військового

У неділю, 20 січня, російські окупаційні війська 16 разів порушили режим припинення вогню

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. За даними розвідки, 20 січня, одного окупанта було знищено та двоє отримали поранення.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій велися: 4 рази – з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Павлополя; двічі з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї – в районі Гнутового; з ПТРК, гранатометів – поблизу Кам'янки.

Двічі ворог стріляв з мінометів калібру 82 мм. та гранатометів – в районі Пісків; з мінометів калібру 82 мм. – поблизу селища Водяне; з гранатометів – поблизу Широкиного та Красногорівки; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу Новомихайлівки.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв українські позиції: з гранатометів, великокаліберних кулеметів – поблизу Вільного та двічі з гранатометів – в районі селища Кримське. Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.