Диму без вогню не буває, - промоутер про повернення Кличка у бокс

Промоутер Олександр Красюк назвав розмови про повернення Володимира Кличка на ринг близькими до правди

Про це повідомляє VideoBoxing.

Генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк вважає, що інформація про те, що Володимир Кличко повернеться в бокс, може бути правдою.

"Від нього я не чув, що він повертається. Але я згоден, що диму без вогню не буває, і багато журналістів активно розробляють цю версію. Навіть просто абстрагуючись від особистих відносин, а аналізуючи загалом, то це близько до правди. Думаю, що Володимир може повернутися. Тим більше, він може собі це дозволити. Він у чудовій формі і настрої, зі світлим розумом і головою. Він постійно тренується, для нього не складе проблеми повернутися у бокс", - сказав Красюк.

За словами промоутера, пріоритетним для Кличка є поєдинок проти Тайсона Ф'юрі, якому українець програв восени 2015 року.

"Думаю, що з Джошуа - це другорядний поєдинок. А з Тайсоном Ф'юрі - першорядний, тому що, коли було бажання реваншу, бій був неможливий через відсутність такого боксера, як Ф'юрі, його не було в професійному спорті. Потім він повернувся, і ми бачили як успішно. Зараз, на мій погляд, це може бути актуально", - зазначив Красюк.