Олімпійська чемпіонка з Росії побила директора школи новорічною ялинкою

Дворазову олімпійську чемпіонка з лижних гонок росіянку Ольгу Данилову звинувачують у побитті директора спортивної школи

Про це повідомляє Sportbox.

Інцидент стався у російському місті Александров, Володимирської області 28 грудня. Ольга Данилова запросила до власного кабінету директора спортивної школи Катерину Шагову. Лижниця, ім'я якої носить цей навчальний заклад, стала звинувачувати колектив спортивної школи в непрофесіоналізмі. Шагова у відповідь закинула Даниловій, що та за останніх п'ять років жодного разу не відвідала школу.

За словами директора школи, після цього олімпійська чемпіонка висмикнула з горщика ялинку із новорічними прикрасами та кілька разів вдарила її. Коли жінка спробувала захищатися, Данилова почала її душити. Шаговій довелося втекти з кабінету.

У лікарні директор школи зняла побої, а потім написала заяву в поліцію, а Данилова подала зустрічну заяву про побиття. Поліція відмовила в порушенні кримінальної справи - за результатами експертизи у жодної з жінок не було виявлено ушкоджень.

Ольга Данилова здобула дві золоті медалі на Олімпіаді-1998 у Нагано. У 2002 році лижниця була дискваліфікована на два роки за вживання допінгу.