Смерть студентки в лісі: версія про сварку із водієм не підтвердилась

Пасажири автобуса заявили, що дівчина сама вийшла з салону у момент, коли водій допомагав іншим пасажирам розміщати сумки у багажному відділені автобуса

Про це повідомляє прес-служба поліції Житомирщини.

"Станом на 16.45 встановлено, що інформацію про можливий конфлікт між нею та водієм не підтверджує жоден із пасажирів того рейсу. За їх словами, дівчина вийшла з салону у момент, коли водій допомагав іншим пасажирам розміщати сумки у багажному відділені автобуса", - йдеться у повідомленні поліції.

Раніше у соцмережах поширювали інформацію про, начебто, конфлікт дівчини із водієм автобуса: він висадив її, адже дівчині не вистачило грошей заплатити за проїзд, тому вона вимушена була йти через ліс. Де, власне, її знайшов мертвою батько. 

Водій повідомляє виданню "Факти", що жодного конфлікту між ним та дівчиною не було. Начебто вона сама вийшла з автобуса, коли зрозуміла, що забула гроші.

Наразі триває перевірка усіх обставин загибелі дівчини.

Речник генпрокуратури Андрій Лисенко у Facebook заявив, що розслідування цієї загибелі перебуває на контролі у прокурора Житомирщини.

Нагадаємо, що 10 січня у лісі знайшли мертвою 20-річну студентку. Медики встановили, що вона загинула внаслідок переохолодження внутрішніх органів. Дівчина їхала до Житомира з міста Олевськ, аби навістити маму в лікарні.