Оприлюднили відео зі знімального майданчика останнього "Термінатора"

На відео, знятому минулого року в Угорщині, з'являються актор Арнольд Шварценеггер та продюсер Ендрю Вайна, який помер цього тижня

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Variety.

Ролік, який відкриває залаштунковий бік знімального процесу, виклав у мережу Угорський національний фонд кіно. На відео Шварценеггер та режисер фільму Тім Міллер захоплюються Будапештом, а Вайна робить компліменти франшизі. Усе закінчується легендарною фразою Шварценеггера "I’ll be back".

Це був останній візит американського кінопродюсера Вайни на міжнародну зйомку до Угорщини. Разом з Маріо Кассаром Ендрю Вайна заснував кінокомпанію "Carolco Pictures". 

Ендрю Вайна і Маріо Кассар разом створили фільми "Термінатор 3: Повстання машин", "Основний інстинкт 2", "Термінатор: Спасіння", "Рембо" тощо.

Ендрю Вайна помер минулої неділі, 20 січня після тривалої хвороби. Йому було 74 роки.

Майбутня картина стане прямим продовженням "Термінатора 2: Судний день" і проігнорує події попередніх трьох частин. Крім Шварценеггера до стрічки повернулася Лінда Хемілтон, яка зіграла Сару Коннор.

Одним з продюсерів нового "Термінатора" виступив Джеймс Кемерон. "Термінатор 6" отримав найбільший бюджет в історії франшизи (навіть з урахуванням інфляції) - $255 млн. До цього найдорожчим фільмом циклу був "Термінатор: Спасіння".