У путінського телепропагандиста Соловйова знайшлася ще одна вілла в Італії та новенький Maybach

Один з найбільш відомих прокремлівських телевізійних пропагандистів Володимир Соловйов (Росія) має не один, як вважалося раніше, а два розкішних маєтків у Італії

Про це на YouTube розповів російський опозиціонер Олексій Навальний.

За його даними, Соловйов придбав собі другий маєток у Італії, який, як і перший його будиночок, розташовується в одному з найживописніших місць світу - на березі озера Комо у комуні Менаджо.

Основний будинок маєтку має площу у майже 300 квадратних метрів (це, якщо не враховувати балкон і веранду) та складається, відповідно до виписки, з 14 приміщень: 4 спалень, 5 ванних кімнат, вітальна, кухня, передпокій, бойлерна та комора.

Читайте також: Як російський пропагандист Соловйов заробив $17 млн на промивці мізків

Крім того, так званий російський журналіст може ще похвалитися гостьових будинком, який має площу у 90 квадратних метрів, на яких розмістилися 3 кімнати, дві душові, підвал і крита веранда.

Також на оприлюднених кадрах видно, що у другому італійському помісті Соловйова йде велике будівництво.

"Вірний солдат Володимира Путіна будує собі великий басейн, як у сусідів, і проводить загальні ландшафтні роботи", -зазначив Навальний. 

Відповідно до договору, вартість цієї резиденції становить 1 мільйон 21 тисячу євро (до слова, перша вілла коштує 9 мільйонів євро), а придбав її Соловйов у 2013 році. 

"Італійська нерухомість - не єдине на що Соловйов витрачає гроші. До прикладу, нещодавно він витратив доволі велику суму на батьківщині. 14 лютого 2018 року, у День всіх закоханих, Володимир Рудольфович вирішив потішити людину, яку він найбільше за всіх інших кохає, тобто себе, та придбав новенький Maybach, який коштує 15 мільйонів рублів (близько 7 млн грн - ред.)", - додав Навальний.

У відповідь Соловйов повідомив російському виданню Insider, що свої статки заробляє чесно і що Навальний також любить відпочивати за кордоном:

"А на які гроші Навальний на слонах катався і регулярно перебуває за кордоном? Я сподіваюся, він відзвітував? А машина, на якій він їздить, і охорона? Хто це оплачує?".

Також Соловйов зазначив, що насправді він любить Європу, а та антизахідна істерика, яку він демонструє під час своїх авторських програм на російському державному ТБ, це є реакція на "помилки, котрих припускається політичне керівництво різних країн":

"Знайдіть хоч одну мою цитату, де сказано, що Європа це погано. Ви можете почути про що завгодно, ви ніколи від мене не почуєте, що європейська культура - погано. Природа, історія, цивілізація. Помилки, яких припускається політичне керівництво різних країн, - звичайно. У тому числі, до речі, і наше (російське, - ред.). У 1990-ті роки - суцільні політичні помилки".