Гілларі Клінтон допустила участь у виборах 2020 року

Американський політик Гілларі Клінтон, яка була опонентом Дональда Трампа під час виборів президента США в 2016 році, не виключає можливість взяти участь у наступних виборах президента в 2020 році

Про це заявив журналіст телеканалу CNN Джефф Зелені з посиланням на три джерела.

"Три людини сказали мені на цьому тижні, що вона (Клінтон - ред.) заявляла про те, що враховуючи останні новини в США, зокрема затримання Роджера Стоуна, підштовхнули її до роздумів про те, що не варто остаточно відмовлятися від ідеї стати президентом", - сказав журналіст.

За словами Зелені, три різних джерела повідомили йому, що Клінтон "не готова розпрощатися з ідеєю стати президентом" у 2020 році. Та й загалом, більшість кандидатів у президенти ніколи не відмовляються від такої ідеї, підкреслив він.

Водночас журналіст CNN зазначив, що отримана інформація про Клінтон не означає, що вона "в очікуванні президентської кампанії або вже будує плани".

Як повідомляв Укрінформ, радники колишньої кандидатки в президенти США Гілларі Клінтон переконані, що вона знову змагатиметься за найвищу посаду на виборах 2020 року.

За словами цих радників, Клінтон має 75% підтримки серед однопартійців (в Демократичній партії) та незавершена місія щодо помсти за поразку в минулій кампанії.

Нагадаємо, над своєю участі у президентській гонці розмірковує також колишній віце-президент США Джо Байден.