Ще одна жертва Майкла Джексона: 35-річний чоловік заявив про педофілію та ґвалтування

35-річний Майкл Джейкобс-Хаген вирішив розповісти про зв'язки з Майклом Джексоном після показу скандального фільму "Залишаючи Неверленд", у якому короля поп-музики звинуватили в зґвалтуваннях та педофілії

Про це повідомляє The Mirror.

Після прем'єри до числа постраждалих, які вирішили порушити мовчання, приєдналася ще одна жертва Майкла Джесона. 35-річний Майкл розповів, що в юному віці ділив ліжко зі знаменитим співаком. 

"Він переступив межу зі мною і іншими дітьми. Зараз мені майже стільки ж років, скільки було Майклу, коли він зустрічався зі мною", - сказав він. 

Як розповів чоловік, після знайомства співак відвіз його в готель і поклав поряд з собою в ліжко, обійняв і спитав, чи любить він його і хоче знову зустрітися. У результаті вони зустрічались ще декілька разів, а Джексон дав йому книгу "повну фотографій голих хлопчиків".

Джейкобс-Хаген назвав це жахом і зізнався, що дії Майкла Джексона відбилися на його психіці і змушували відчувати сором. 

Нагадаємо, що днями у США відбулася прем'єра документального фільму "Залишаючи Неверленд", у якому короля поп-музики Майкла Джексона звинуватили в зґвалтуваннях та педофілії. Критики назвали "Залишаючи Неверленд" не документальним фільмом, а фільмом жахів. 

Майкл також поділився подробицями книги, яку Джексон дав йому - з нотатками, записаними всередині

Джексон показував Майкла у вікні свого номеру, коли йому було всього 14 років

Фото: mirror.co.uk