Вакарчук сформує політичну силу на виборах до Ради, - Рибачук

Український політик Олег Рибачук впевнений, що Святослав Вакарчук буде формувати політичну силу на парламентських виборах

Про це політик та колишній керівник Адміністрації президента Олег Рибачук заявив в ефірі програми "Вердикт із Сергієм Руденком", передає Еспресо.TV

"Враховуючи ту велику кількість кандидатів на пост президента, які вже зареєструвались, Святослав розуміє, що це не для нього. Впевнений, що він буде формувати політичну силу на парламентських виборах", - зазначив Рибачук.

Політик додав, що Вакарчук буде формулювати громадську думку на президентських виборах, адже у нього є ціле покоління людей, які йому довіряють, для яких він лідер думки. За словами Рибачука, Вакарчук буде скеровувати свою аудиторію на того, кого сам підтримує.

"На президентських виборах він зобов'язаний формулювати громадську думку. У нього є ціле покоління людей, для яких слово "політика" звучить як матюгань. Для них він лідер думки. Таких людей правильно скерувати на важливість правильного прийняття рішення. Це він може зробити у бік того, кого сам підтримує", - зауважив він.

Нагадаємо, що український музикант Святослав Вакарчук заявив, що не балотуватиметься на посаду президента України під час виборів 2019 року.