Вбивство журналіста Веремія: Крисін напередодні зустрічався з екс-регіоналом Іванющенком, - ЗМІ

Організатор банди "тітушок Майдану" і фігурант справи про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія Юрій Крисін 18 лютого 2014 року зустрічався із екс-регіоналом Юрієм Іванющенком

Про це повідомляє Громадське.

"Організатор банди "тітушок Майдану" і фігурант справи вбивства журналіста Веремія Юрій Крисін 18 лютого 2014 року близько 22:00 зустрічався з екс-депутатом від "Партії Регіонів" Юрієм Іванющенко біля готелю "Інтерконтиненталь", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після зустрічі Крисін повернувся на перехрестя Володимирської-Великої Житомирської і розповів своїм "підлеглим", що в нього відбулась зустріч "якої він чекав багато років". А потім додав — "Усе добре, лишаємося на перехресті".

Після цього, як вже встановило слідство, сталося вбивство Веремія.

Захисник не підтвердив і не спростував знайомство Юрія Крисіна із екс-регіоналом Іванющенко:

Нагадаємо, що журналіста В'ячеслава Веремія вбили в Києві в ніч проти 19 лютого 2014 року. Він зі своїм колегою поверталися з редакції додому на таксі. У центрі Києва на машину напали озброєні невідомі, витягли водія і пасажирів, почали їх бити залізними прутами, потім вистрелили у журналіста. Веремій помер у лікарні швидкої допомоги від вогнепального поранення. 

У грудні 2017 року Шевченківський районний суд Києва визнав Крисіна винним у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія. Крисін свою провину визнав.