Легендарний боксер оцінив шанси Усика проти Джошуа, Вайлдера та Ф’юрі

Славетний американський боксер Рой Джонс оцінив шанси українця Олександра Усика у боях проти найкращих суперважковаговиків світу

Про це повідомляє FightSpace.

На думку екс-чемпіона світу у п’яти вагових категоріях Роя Джонса, українець має хороші шанси досягти успіху у надважкій вазі у поєдинках проти чемпіонів світу британця Ентоні Джошуа та американця Деонтея Вайлдера. А найскладнішим суперником для Усика може стати ще один британець - Тайсон Ф’юрі.

"Якщо він грамотно набере вагу, то швидше за все, поб'є всіх цих хлопців, бо у нього дуже хороший боксерський IQ. Тут він матиме перевагу. Проблеми Усику створить суперник, який завдав клопоту Вайлдеру - Тайсон Ф'юрі. Він дуже великий, але у нього теж високий інтелект. Це буде найважчий бій для нього", - вважає Джонс.

На його думку, Усику в боях із Джошуа та Вайлдером слід зважати на фізичну потужність суперників.

"Джошуа та Вайлдера теж складно перемогти, тому що вони б'ють дуже жорстко і фізично сильні боксери. Джошуа додає з кожним боєм, так що з ним потрібно рахуватися. Хоча я вважаю, що як боксер Усик кращий. Вайлдер теж росте, його бій з Тайсоном Ф'юрі був відмінним досвідом. Сподіваюся, він побачить, що робив неправильно і скоригує це в залі", - сказав Джонс.