Українець може замінити чемпіона у півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії

Українець Віктор Постол може замінити чемпіона світу IBF Івана Баранчика з Білорусі у півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії

Про це повідомляє ESPN.

Чемпіон світу за версією IBF (Міжнародної боксерської федерації) у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) Іван Баранчик вирішив припинити виступи у другому сезоні WBSS. Про це заявив менеджер бійця Дейв Макуотер. Його бій у півфіналі змагань з шотландцем Джошем Тейлором не відбудеться через фінансові проблеми у організаторів турніру.

"Баранчик отримав премію за чвертьфінал лише за два місяця після бою, а належні йому бонус ми мало не вимагали за допомогою погроз. Ми відмовляємося в цьому брати участь", - сказав Макуотер.

Офіційним запасним у Всесвітній боксерській суперсерії у цій вазі є українець Віктор Постол, який може отримати право боксувати у півфіналі після відмови білоруса. Наразі організатори WBSS заявили, що їм не надходило офіційне повідомлення про відмову боксувати з боку Баранчика. Поки невідомо й хто може замінити білоруса.

Нагадаємо, у 2018 році переможцем першого сезону Всесвітньої боксерської суперсерії у першій важкій вазі став Олександр Усик, який у липні переміг у фіналі росіянина Мурата Гассієва.