"Морозов відморозився". Член Ради Федерації Росії не прийшов на дуель з Березою

1 лютого до нардепа Борислава Берези під Верховну Раду на дуель не прийшов Член Ради Федерації Росії Ігор Морозов

Відповідне відео український нардеп опублікував у Facebook.

"1 лютого 2019 року. 12.00. Я під Верховною Радою, а де ж рязанське непорозуміння? Мабуть Морозов відморозився", - зазначив нардеп.

Береза ​​нагадав, що російський сенатор запропонував йому вибрати будь-яке місце і зброю. Втім, після отриманого дзвінка почав говорити, що його не пустять українські прикордонники і він повинен спочатку запитати дозволу на поїздку в Раді Федерації РФ.

"Зрозуміло, що Рада Федерації його нікуди не відпустить. Ну хто ж пустить ідіота в Україну, якого потім доведеться транспортувати, щоб ховати там. У чому взагалі причина вихваляння росіян і їх рязанських сенаторів? В тому, що вони звикли піаритися, і нічого не робити ", - підкреслив він. 

Нардеп заявив, що згідно з дуельним кодексом, у російського сенатора Морозова немає честі.

"Боягузливе рязанське непорозуміння, що є гебістом, чомусь не приїхало. Воно, звичайно, буде придумувати будь-які відмазки, але згідно дуельного кодексу, за яким він викликав мене на дуель, він людина без честі і як істинний офіцер він повинен тепер застрелитися. Я чекаю від нього хоча б такого прояву благородства. хоча, яке може бути шляхетність у КДБ-ешніка з Рязані ", - сказав Береза.