Він не супермен. Промоутер назвав головну проблему Ломаченка

Промоутер Василя Ломаченка Боб Арум вважає, що український боксер буде вимушений зупинитися у своїй нинішній ваговій категорії

Про це повідомляє fighthubtv.

Боб Арум заявив, що хотів би організувати бій Василя Ломаченка проти іншого боксера своєї промоутерської компанії - американця Хосе Рамріеса, який є чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг). Водночас, Арум назвав поганою ідею переходу українця з легкої категорії (до 61,2 кг) у більшу вагу, оскільки, на думку промоутера, Ломаченко й так виступає не у своєму дивізіоні.

"Я тільки за це бій. Але я не впевнений, чи буде Ломаченко колись підніматися до 63,5 кг. Ви ж не думаєте, що він супермен. Він чудовий боєць, найкращий з технічної точки зору з усіх, кого я бачив. Але він напівлегковаговик, який зараз боксує у легкій вазі. Я вважаю, що перехід у першу напівсередню вагу - це вже занадто", - сказав Арум.

Василь Ломаченко є чемпіоном світу у трьох вагових категоріях. Раніше українець володів титулами WBO (Всесвітньої боксерської організації) у напівлегкій вазі (до 57,2 кг) та другій напівлегкій вазі (до 59 кг). Зараз він є чемпіоном світу WBO та WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) у легкій вазі.