Зірка "Світу Дикого Заходу" розповіла про спробу самогубства після низки зґвалтувань

Еван Рейчел Вуд, яка грає андроїда Долорес у популярному серіалі, написала відверту колонку про боротьбу з посттравматичним стресовим розладом

Своєю історією лікування в психіатричній клініці американська актриса Еван Рейчел Вуд поділилась з виданням Nylon, передає Еспресо.TV.

31-річна актриса написала, що у 22-річному віці була вимушена звернутися по допомогу до психіатричної клініки, адже страждала від посттравматичного стресового розладу і намагалася вчинити самогубство.

"ПТСР вважається психічним захворюванням. Він може бути спричинений кількома причинами, - написала Вуд. – Мій посттравматичний стресовий розлад був викликаний багаторазовими зґвалтуваннями та жорстокими образами, які тривали роками".

Актриса також зазначила, що телефонна розмова з мамою врятувала її. Коли вона зізналася матері, що намагалася покінчити з собою, то сама вирішила звернутися по допомогу до психіатричної клініки.

Вона також зізналась, що змінила для цього ім'я, аби захистити своє приватне життя.

"Я відчула певне полегшення. Я не могла згадати, як це - не бути Еван Рейчел Вуд. Кожен день я ставала набагато сильнішою. Коли прийшов час покидати лікарню, мені навіть стало трохи не по собі. Звичайно, хочеться поїхати звідти. Але це перше місце, де я відчула себе в безпеці", - поділилась актриса.

Як можна зрозуміти з підсумку колонки Вуд, жінка виклала свою особисту історію, аби вкотре наголосити, що депресія – це реальна хвороба, що несе смертельну загрозу.

"Не існує економічного класу, раси, сексуальної орієнтації або статі, які були б захищені від свого власного розуму. Ми знаємо, що успіх не лікує від депресії, ми знаємо, що люди, які говорять вам, що люблять вас, не лікують від депресії, ми знаємо, що позитивне мислення не лікує від депресії. Депресія - не слабкість, це хвороба. Іноді смертельна. І іноді все, що потрібно людям, - це знати, що їх люблять і що вони не самотні. Тебе можуть не одразу взяти за руку, але знання, що ти не один, одного разу може врятувати життя", - завершила Вуд.