Меган Маркл написала на бананах слова підтримки секс-робітницям

Герцогиня Суссекська відвідала благодійну організацію в Бристолі, яка допомагає секс-робітницям звільнитися від проституції

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на CNN.

Меган Маркл відвідала благодійну організацію One25 в Бристолі, яка прагне допомогли секс-робітницям звільнитися від проституції. Дружина принца Гаррі зробила незвичний крок, написавши повідомлення на шкірці бананів, призначених для продовольчих посилок. 

"У мене є ідея", - сказала Меган Маркл в закладі, який допомагає тим, хто бореться з наркоманією та іншими проблемами. Вона дістала банани з кожного пакета з їжею та почала акуратно писати слова підтримки: "Ви сильні", "Ви прекрасні", "Вас люблять", "Ви особливі".

Цей неочікуваний крок зворушив серця працівників благодійної організації. Ці посилки з особистими посланнями завантажили у фугрон та роздали секс-працівницям на вулицям Бристоля.

"На кожному банані вона написала слова підтримки. Це була надзвичайна ідея – маленький жест, але такий цінний", - зазначила генеральний директор One25 Анна Сміт.

Доброволець та колишня секс-робітниця сказала журналістам: "Меган дійсно розуміла, що жінкам, з якими ми працюємо, просто потрібна любов та підтримка, щоб жити далі".

Герцогиня особисто обрала One25 із списку благодійних організацій. І Меган, і Гаррі дуже хотіли пролити світло на те, про що не всі готові говорити відверто.