"Дівчина з водою", яка стала зіркою "Золотого глобусу", судиться з брендом, який рекламувала

Модель Келлі Катберт, яка була промоутером води Fiji Water і потрапила на всі фото зірок на червоній доріжці під час церемонії "Золотого глобусу", подала до суду на бренд

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Variety.

Трохи менше місяця тому в Беверлі-Гіллз пройшла премія "Золотий глобус". Цього року справжньою зіркою стала не актриса чи режисер, а 31-річна Келлі Катберт - промоутер води бренду Fiji Water. Вона позувала на червоній доріжці разом зі знаменитостями, пронизливо дивлячись у кадр, і потрапила майже на всі зіркові фото.

 

З нею почали робити фотожаби, поміщаючи зображення дівчини з пляшками води в кадри знаменитих фільмів, на відомі фотографії та навіть на сцену майбутнього "Оскара". Її почали запрошувати на зйомки в телешоу і різні проекти.

Компанія Fiji Water вирішила взяти максимум від ситуації. Вона швидко зробила картонну фігуру Келлі в натуральну величину для реклами свого товару. Утім самій Катберт така ідея не сподобалась. 

Модель стверджує, що рекламна кампанія була запущена без її відома, і тепер через суд вимагає відшкодування морального збитку.

У документах, які були опубліковані на порталі The Blast, сказано, що картонні фігури Келлі з'явилися на вулицях 7 січня, вже наступного дня після "Золотого глобусу". Утім згоду Катберт представники компанії вирішили отримати лише через день, коли рекламна кампанія вже була активно запущена.

Наразі модель через суд вимагає у представників бренду води припинити використовувати картонні фігури і відшкодувати їй моральну шкоду.