"Невиправдані ціни, забори, загони". В окупованому Севастополі визнали, що після анексії молодь тікає з півострова

Севастопольське видання "Примечания", котре загалом підтримує появу російських загарбників в українському Криму, однак постійно обурюється тим, у що саме це виливається на практиці, дослідило проблему масового виїзду кримської молоді

На цю публікацію звертає увагу моніторинговий блог Кримський бандерівець, що відстежує інформацію про стан справ з правами людини на тимчасово непідконтрольній території Автономної Республіки Крим (АРК).

"Молодь не приймає реалії сучасної Росії", - констатують автори матеріалу.

Через це ті, хто народився на півострові за суверенної України, змушені виїздити.

Разом з тим, новому населенню Крима, що прибуває з материкової Росії, до особливостей життя під правління режиму Путіна звикати не доводиться і їх усе задовільняє.

Як вже повідомлялося, призначений з РФ незаконний "губернатор" Севастополя Дмитро Овсянніков із залученням типових для рейдерів юридичних схем активно перерозподіляє на користь російських забудовників ринок землі, торгові центри й приватний сектор в межах міста.

Переважно споруджені за української влади, тобто до 2014 р., об'єкт(-и) оголошуються "самовільно збудованими" чи земля під ними раптом змінює своє "цільове призначення", а у випадку спроби перереєстрації за новини для півострова росіійськими нормами - заявники отримують відмову. Або ж влаників нерухомості звинувачують у "нецільовому використанні" земельних ділянок тощо. Точно так у Севастополі зараз масово зачищають приватний сектор.

Довідка

Етнічний удмурт Овсянніков, до того як отримати призначення на посаду "губернатора" Севастополя, займав посаду заступника міністра промисловості та торгівлі в російському уряді Дмитра Медведєва. А ще раніше працював директором моторного заводу у Пермі.

За виключенням кількох пропангадистських фірур окупанти принципово не призначають колаборантів на відповідальні посади в Криму.