"Усі жінки – відьми", "Надприродне" та ще 8 серіалів. Канал CW назвав телешоу, які матимуть продовження

Телеканал CW оголосив про продовження десяти серіалів на наступні сезони. Окрім них, у новому сезоні відбудуться прем'єри п'яти нових проектів

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Hollywood Reporter.

Стало відомо, що продовження отримають такі серіали: "Стріла", його спін-оффи "Флеш" та "Легенди завтрашнього дня", "Чорна блискавка", "Усі жінки – відьми", "Династія", спін-офф "Щоденників вампіра" - "Спадок", "Рівердейл", "Супердівчина" та "Надприродне".

До речі, останній телепроект став рекордсменом серед нинішніх продовжень. "Надприродне" отримає вже п'ятнадцятий сезон. "Спадок" матиме другий сезон, "Чорна блискавка" та "Династія" будуть продовжені на третій сезон, "Рівердейл" - на четвертий, "Легенди завтрашнього дня" та "Супердівчина" - на п'ятий, "Флеш" матиме шостий сезон, "Стріла" - восьмий, а "Усі жінки – відьми" повернуться з дев'ятим сезоном.

Для сезону 2019-2020 у CW наразі в роботі знаходяться п'ять пілотів. Три з них - спін-оффи популярних шоу: "Бетвумен" (всесвіт "Стріли"), "Katy Keene" ("Рівердейл") і "Jane the Novela" ("Незаймана Джейн").