"Нескінченні потоки брехні і наклепу": Індонезія звинуватила Росію у спробах втрутитися у вибори

Президент Індонезії під час передвиборчого мітингу звинуватив опозицію в поширенні російської пропаганди, що, за його словами, "привносить із собою нескінченні потоки брехні і наклепу"

Про це повідомляє DW.

Росія відкидає звинувачення в тому, що вона намагається вплинути на результат майбутніх президентських виборів. Посольство РФ у Джакарті в понеділок, 4 лютого, назвало такі звинувачення безпідставними. Росія принципово не втручається у внутрішні справи і кампанії з виборів в інших державах, підкреслили в російському диппредставництві.

Вибори глави держави в Індонезії - одній із найбільших у світі держав із населенням 250 млн осіб - відбудуться 17 квітня. 57-річний Відодо домагається переобрання на другий термін. Так само, як і на минулих виборах п'ять років тому, його суперником є ​​відставний генерал Прабово Субіанто, якому зараз 67 років.

На попередніх виборах Відодо здобув перемогу з невеликою перевагою. Згідно з опитуваннями, він випереджає Субіанто і цього разу. Президентські вибори в Індонезії проводяться в один тур.

Нагадаємо, раніше Нацрозвідка США попередила, що Росія готується до кібервтручання у вибори в Україні.