Укравтодор вже заходився ремонтувати дороги після зими

Через коливання температур та перезволоження дорожнього полотна на дорогах країни почали з'являтися ямки. Укравтодор розпочав роботи з ліквідації аварійної ямковості

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору у Facebook.

Для забезпечення безпечного проїзду дорогами державного значення до 6 лютого Служби доріг в областях проведуть обстеження міжнародних та національних доріг і виявлять обсяги ураженості – з розмежуванням на аварійну ямковість та суцільні руйнування. Їх ліквідацію проводитимуть локальними картами.

З 8 лютого генеральними підрядниками на об’єктах, де дозволяють погодні умови, буде розгорнуто масштабні роботи з ліквідації ямковості.

В Укравтодорі розпорядилися запустити в роботу асфальтобетонні заводи, сформувати на кожній дорозі ремонтні бригади та організувати їх щоденну роботу..

На дорогах, де аварійна ямковість загрожує безпеці руху, буде встановлено відповідні попереджувальні знаки до завершення робіт. Якість провдення всіх ремонтів контролюватиме ДП "Дорожній контроль якості".

В дорожній службі зауважують, що аварійний ремонт є тимчасовим заходом і просять водіїв бути уважними у місцях проведення аварійних дорожніх робіт і неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху - не ігнорувати попереджувальні дорожні знаки.