Привид із шафи: американка випадково знайшла у гардеробі незнайомця. Він прожив там кілька днів

У гардеробі студентки Медді (Maddie) з Грінсборо, штат Північна Кароліна, кілька днів жив незнайомий чоловік

Про це йдеться на сайті телеканалу Fox8.

Дівчина помітила зникнення одягу, відбитки пальців у ванній і думала, що в гардеробі з'явився привид. У суботу вона почула дивний шум в шафі і запитала, хто там. "Це я. Мене звуть Дрю", - відповів незнайомий голос. Медді відкрила двері і побачила сидячого на підлозі чоловіка, одягненого в її речі.

"Я почула стук у шафі, здалося, що там єнот. Запитала, хто там. Хтось мені відповів: "Це я. Мене звуть Дрю". Я відкрила двері і побачила, що на ньому весь мій одяг, шкарпетки, черевики. У нього був рюкзак, повний мого одягу", - розповідає Медді.

Дівчина зателефонувала бойфренду, і, поки чекала його, говорила з незнайомцем. Він приміряв її капелюх і запитав чи можна її обійняти. За словами дівчини, він до неї не торкався. Не чекаючи хлопця Медді, він пішов.

Прибула на місце поліція затримала чоловіка на найближчій заправці. Ним виявився 30-річний Ендрю Своффорд (Andrew Swofford). Його відправили в окружну в'язницю з правом вийти під заставу 26 тисяч доларів. Він отримав 14 кримінальних звинувачень, включаючи злодійство і крадіжку особистих даних.