Українка вийшла в фінал шоу America's Got Talent

Кримська художниця, яка малює на піску, переможниця першого сезону проекту "Україна має талант" Ксенія Симонова вийшла в фінал чемпіонського сезону шоу America's Got Talent

Про це пише видання People.

"Це мій перший раз в Америці, я відчуваю, що представляю тут Україну, і я хочу показати, що це гарне місце, де багато талантів", - зазначила Ксенія в промо-ролику перед своїм виступом.

Як написала художниця на своїй сторінці в Facebook, спочатку були відібрані 50 учасників - переможців або фіналістів талант-шоу з різних країн. Під час кожного з п'яти ефірів вибирають двох кращих: одного - за допомогою golden buzzer (кнопка, яку натискають або судді, або ведучий тільки один раз за ефір), другого - методом закритого голосування (серед глядачів). У п'яти півфіналах таким чином формуються 10 фіналістів.

І ось в одному з ефірів, який пройшов 4 лютого, після виступу Ксенії Симонової, де вона показала історію про дитину, яка виросла, став знаменитим художником і забув своїх батьків, "золоту кнопку" натиснув Террі Крюс (ви можете знати його завдяки рекламним роликам Old Spice - ред), зробивши тим самим українку фіналістом шоу .

У фінал America's Got Talent: The Champions також вийшла британська співачка Сьюзан Бойл, що стала популярною в 49 років після появи на Britain's Got Talent в 2009 році.