Жонглювали немовлям: в Малайзії затримали пару з Росії, бо вони кидалися дитиною

Двоє росіян були затримані в Куала-Лумпур після численних скарг на їх виступ, в ході якого вони крутили на руках і підкидали свою 4-місячну доньку в повітря

Як пише видання Bernama, поліція вважала, що дії батьків створюють небезпеку для життя дитини.

Затримані повідомили, що вони прибули до столиці Малайзії з Таїланду, де вони також влаштовували подібні "шоу". Затриманими виявилися російські мандрівники Михайло Бондарук та Катерина Шіхманова, їм 28 і 27 років. За словами їх знайомої, пара веде "альтернативний спосіб життя" і займається з донькою "динамічною гімнастикою".

Вони подорожують по Азії, займаються йогою, харчуються тільки фруктами, завжди ходять босоніж, не вживають наркотики ні в якому разі. Михайло чудовий музикант, його дружина - художниця. "Під час подорожей вони виступають на вулицях, виконують російські народні пісні, дуже добре цим заробляють", - каже Ольга Ніконова, знайома затриманих.

2 лютого місцевий житель опублікував в Фейсбуці фрагмент виступу. Ролик викликав хвилю критики, після чого модератори соцмережі позначили його "як такий, що містить сцену насильства по відношенню до дитини".

Малайзійська поліція поки не завершила розслідування. По місцевому закону, батькам дитини загрожує покарання у вигляді штрафу в розмірі 20 тисяч малайзійських рінггіт (близько 300 тисяч російських рублів) або тюремне ув'язнення терміном до 10 років.