У центрі Москви "відьми" провели шабаш на підтримку Путіна

5 лютого в Москві жінки, котрі називають себе відьмами та входять до окультної організації “Імперія найсильніших відьом” провели обряд на підтримку чинного президента РФ Володимира Путіна

Про це повідомляє “Настоящее время”.

Причиною проведення обряду стало те, що, на думку відьом, Путін потребує магічної підтримки.

Засновниця організації “Імперія найсильніших відьом” Олена Полинь зазначила, що дійство проводили на добо Росії, а президент — “головна особа держави”.

“Хай буде сила Росії міцнішати, нехай буде Володимир Путін правильні шляхи бачити. Велич Росії, і коронувавши Росію, наситивши витоком, стане сила наша відовська “Імперії найсильніших благовісною, яка оживить і підніме всю землю. Воістину! Воістину!” — йшлось у одному зі “заклять”.

Інші відьми також підтримують Путіна.

“Обов’язково потрібно підтримувати уряд, і Володимира Володимировича Путіна передусім”, — стверджує Юліана Золотницька, котра “чистить” рід і проводить грошові обряди.

“В країні ситуація важка, і ми хочемо підтримати президента тими силами, які маємо”, — додає відьма Ірина.

На запитання, чому важка ситуація і з ким бореться Путін, вона відповідає: “З усіма, хто на нього нападає. І ми хочемо, щоб ці злостивці замовкли”.

“Хто зі злом до нас приходить, хто зі злом від нас йде, хто шкодить і зло говорить, на віки вічні і нескінченні — прокляті вороги, вороги прокляті!” — таке прокляття підготували відьми для ворогів, однак, так і не змогли пояснити, кого мають на увазі.

Сам обряд передбачав спільне читання книги головної московської відьми та тривав лише 20 хвилин. Однак учасниці дійства впевнені, що це має допомогти Путіну.