Українські військові знищили вантажівку російських бойовиків

6 лютого російські окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

В тому числі три рази бойовики відкривали вогонь із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав. За даними розвідки, 6 лютого, двох окупантів знищено та один отримав поранення. Також знищено вантажівку російсько-окупаційних військ марки "УРАЛ".

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій велися: з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі Лебединського; з гранатометів – в районі Павлополя; з мінометів калібру 82 мм. – в районі Пісків, з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі Водяного.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв позиції: двічі з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі Кримського; з автоматичних гранатометів – в районі Хутора Вільного; з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі Південного; двічі з мінометів калібру 82 мм., – в районі Жованки, зі стрілецької зброї – в районі Станиці Луганської.