Нардеп від БПП анонсував позов до суду на Гриценка з вимогою 2,5 млн грн

Заступник голови парламентської фракції БПП Сергій Березенко оголосив, що позветься до суду на кандидата в президенти України Анатолія Гриценка з вимогою захисту честі і гідності

Про це повідомляє прес-служба партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

"Я офіційно заявляю, що подам позов до Анатолія Гриценка на захист своєї честі, гідності і ділової репутації. Не буду оригінальним, сума цього позову буде така сама, як і застава - 2,5 млн грн. (застава для участі в президентських виборах)", - заявив Березенко.

Нардеп позиватиметься проти екс-міністра оборони за твердження в ефірі одного з телеканалів 7 лютого. У цей день Гриценко в телеефірі заявив, що президент України Петро Порошенко нібито наказав виділити 2 млрд грн на підкуп виборців. При цьому Гриценко назвав Березенка одним із організаторів підкупу виборців.

Березенко заявив, що у разі перемоги спрямує отримані кошти на потреби армії.

"Після того, як я обов’язково отримаю перемогу у суді, оскільки все те, що він говорив, не витримує жодної критики, всі виграні кошти будуть направлені на потреби армії. Нехай це буде довго, але якась військова частина обов’язково отримає додаткове фінансування, можливо бронежилет, каску чи оснащення, якого в них не було до 2014 і не було тоді, коли Гриценко був міністром оборони", - додав Березенко.